Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier - Roy Mulling

De Klussenier - Roy Mulling

Op maandag 26 maart om 14.00 opent het zesde project van De Klussenier dat via Capital Circle wordt gefinancierd. Ondernemer Roy Mulling uit Apeldoorn heeft een financieringsbehoefte van €25.000.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Roy Mulling t.h.o.d.n. De Klussenier

Gegevens
KvK: Volgt na succesvolle financiering
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Apeldoorn

Adresgegevens
Kruizemuntstraat 1033
7322 MS Apeldoorn

Website

klussenier.nl ›

De Klussenier

Het Klushuis Nederland B.V. is de franchisegever van de Klussenier, een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier komt voor in televisieprogramma's zoals 'Help, Mijn Man Is Klusser' en 'Welcome Home'. Consumenten zoeken en vinden De Klussenier omdat ze weten dat het bedrijf staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Circa 180 Klusseniers brengen dit dagelijks in de praktijk. 

Meer dan 2.000 gebruikers hebben 'hun' Klussenier met een 8,7 gemiddeld beoordeeld voor het vakmanschap en een 9,1 voor klantvriendelijkheid. Het is de ervaring van de franchisegever dat het vrijwel onmogelijk is dat een Klussenier zonder werk komt te zitten. 

In Apeldoorn en omstreken, met een totaal van zo'n 663.000 inwoners staat Roy Mulling te popelen om als Klussenier te starten. Onder het kopje 'Ondernemer' leest u meer over Roy. 

Investeer vandaag!