Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Nijmegen

WAAR Nijmegen

Project succesvol gefinancierd. WAAR Nijmegen wordt van een 'eigen winkel' en franchise-vestiging. De creatieve en enthousiaste ondernemer Julia van der Mede neemt de winkel over. Voor deze overname en een uitbreiding van de voorraad doet ze een beroep op de crowd van Capital Circle.

€40.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Waar van der Mede V.O.F. handelend onder de naam WAAR Nijmegen

Gegevens
KvK: 69479607
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Nijmegen

Adresgegevens
Ziekerstraat 27
6511 LD Nijmegen

Website

www.ditiswaar.nl ›

Documenten

De WAAR-vestiging in Nijmegen was tot nu toe een ‘eigen vestiging’. Het huidige beleid van WAAR Nederland is echter dat alle winkels franchise-vestigingen worden, omdat dit aanzienlijk betere bedrijfsresultaten tot gevolg heeft. Julia van der Mede is op 1 oktober 2017 gestart in de Nijmeegse vestiging. Ze is de winkel aan het transformeren naar een hippe, eigentijdse cadeauwinkel, waar zelfs de wat minder bewuste consument naar binnen komt om een duurzaam cadeau te kopen.  

Dit is WAAR
Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. WAAR-winkels verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; fair trade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. WAAR besteedt veel aandacht aan het ontwerp van het assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakt de winkelmedewerker het altijd prachtig voor je in.

De drijvende kracht en oprichter achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid. In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug; iedereen die betrokken is in de keten profiteert. WAAR zet vol in op franchise. Zowel de winkelinrichting als heel veel van de (instore-)communicatie wordt door de franchiseformule aangeboden. Hetzelfde geldt voor een groot deel van de producten. Deze kunnen de winkeliers bij WAAR Nederland inkopen. Daarnaast zijn de afzonderlijke ondernemers vrij om zelf een eigen assortiment in te kopen. 

Investeer vandaag!