Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Arnhem

WAAR Arnhem

Project succesvol gefinancierd. U kon investeren in de achtste WAAR-winkel die via Capital Circle financiering aanvraagt. Deze WAAR-winkel in Arnhem beschikt tevens over een horecagedeelte: WAAR Smaak Lokaal. De jongste franchiser van de formule, de 28-jarige Joost de Vries nam in september 2017 de winkel over en draaide direct de beste eindejaarsperiode van de afgelopen drie jaar. Joost de Vries heeft een investeringsbehoefte van €30.000 voor overname en uitbreiding van de voorraad.

€30.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

A

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Waar de Vries V.O.F. handelend onder de naam WAAR Arnhem

Gegevens
KvK: 69298750
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Arnhem

Adresgegevens
Brouwersplein 11
6811BL Arnhem

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. WAAR-winkels verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Alle producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. WAAR besteedt veel aandacht aan het ontwerp van het assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakt de winkelmedewerker het altijd prachtig voor je in.

WAAR Arnhem is gevestigd op het Brouwersplein, een gezellig plein in het centrum van Arnhem, gelegen tussen de grootste parkeergarage van het standscentrum en de belangrijkste winkelstraten. Het moderne pand heeft een prachtige brede pui, met veel glas en dus goed zicht op het interieur. WAAR heeft buren en overburen met klinkende namen als Hennes en Maurits, Blokker, The Sting en Man at Work. In de zomer is er een eigen terras voor de deur. Dat komt goed uit, want deze WAAR-vestiging heeft tevens een horecagedeelte dat deel uitmaakt van het concept: WAAR Smaak Lokaal. Op zich een hele logische stap om de winkel uit te breiden met horeca. Bij het Smaak Lokaal kan het winkelend publiek terecht voor heerlijke biologische broodjes, verse smoothies, van top tot teen verzorgde high tea's en natuurlijk een (h)eerlijke kop koffie. Op deze manier kan de boodschap van duurzaamheid nog verder worden doorgetrokken. EN er wordt ook nog eens zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. De formule van het WAAR Smaak Lokaal blijkt goed aan te slaan bij de vaste klanten van de WAAR winkel en bij de toevallige passant die op zoek is naar een hapje of een drankje.   

In Arnhem draait de WAAR winkel al ruim drie jaar onder de leiding van de zorginstelling Siza, die mensen begeleidt met een afstand tot de arbeidsmarkt. Omdat Siza zich weer meer gaat richten op haar core-business komt er een plaats vrij voor een nieuwe enthousiaste franchiser: Joost de Vries is de jongste ondernemer die een WAAR-vestiging gaat runnen. 


Investeer vandaag!