Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Personal Fitness Nederland Poeldijk

Personal Fitness Nederland Poeldijk

Maandag om 14:00 gaat Personal Fitness Nederland - Poeldijk online. Personal Fitness Nederland (PFN) is een succesvolle lifestyle- en fitnesstudio waar men in alle privacy kan trainen onder professionele begeleiding. De sportieve ondernemer Melangelo Prince opent zijn studio in Poeldijk.

€41.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Prince Personal Training

Gegevens
KvK: 61584843
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Schiedam

Adresgegevens
Mgr Nolenslaan 307
3118 EC Schiedam

Website

personalfitnessnederland.nl ›

Samenvatting

Melangelo Prince begint een eigen franchisevestiging van Personal Fitness Nederland op een centraal gelegen locatie in het Westland. Melangelo is al een aantal jaar actief in de  fitness branche en heeft ervaring opgedaan in het persoonlijk begeleiden van mensen en in het commerciële  gedeelte.  Momenteel werkt hij als personal trainer en bootcamp trainer als ZZP’er bij een grote organisatie binnen de fitnessbranche in Schiedam. Melangelo heeft altijd de ambitie gehad om een eigen studio te openen.

Samen met zijn vriendin Anouschka gaat hij er een uniek concept neer zetten. Anouschka den Hartog is in 2009 gestart met haar eigen studiebegeleiding en coaching praktijk voor scholieren. Met haar achtergrond als MSc Onderwijs- en Ontwikkelingspsycholoog én leerkracht basisonderwijs, tilt zij de kinderen tot een hoger niveau. In haar lessen is aandacht voor meer dan alleen de lesstof. Ze werken aan het zelfvertrouwen en bespreken het toekomstperspectief. Naast studiebegeleiding geeft ze al vijf jaar dansles, zowel taaldans aan kleuters en hiphop. Personal Fitness Nederland biedt de mogelijkheid om beide activiteiten te combineren waarin studiebegeleiding en sport samenkomen. Samen gaan zij hun krachten bundelen in Poeldijk.

Meer informatie over dit project, de risico's en de ambitieuze ondernemers kunt u lezen in het memorandum.

De formule

De franchiseformule Personal Fitness Nederland biedt haar franchisenemers succesvolle trainingen en een doordacht concept waar ondernemers eenvoudig op kunnen meeliften. De voordelen:


• Gegarandeerd minimaal 300 aanvragen van potentiële klanten in de eerste 6 maanden!


• Een stabiel klantenbestand: Gemiddeld 50 klanten binnen 6 maanden. En 70 klanten binnen 12 maanden.


• Direct gebruik maken van een kant-en-klaar en doorontwikkeld bedrijfsconcept dat zijn succes elke dag weer bewijst!


• Hulp en ondersteuning op alle gebieden: van trainingsschema's en voedingsadvies tot sales en administratie


• Bij 70 klanten een gemiddelde jaaromzet van € 100.000, met een gemiddelde winstmarge van maar liefst 55%.


• Uniek concept: Lage investering met hoog rendement.


• Het Personal Fitness Nederland concept is succesvol in zowel kleine als grote gemeentes. Personal Fitness Nederland heeft inmiddels 25 franchisenemers verspreid over Nederland.
Het project Personal Fitness Nederland - Poeldijk is begeleid door Koelewijn & Partners. 
Investeer vandaag!