Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier - Hein Kennis

De Klussenier - Hein Kennis

Project succesvol gefinancierd. Op vrijdag 19 januari om 14.00 uur komt het vijfde project van de succesvolle franchiseformule De Klussenier online. Hein Kennis gaat starten als Klussenier in de regio Nuenen, Helmond, Eindhoven (zo'n 700.000 inwiners) en heeft een investeringsvraag van €25.000,- Dit bedrag zal worden aangewend als startkapitaal voor de onderneming.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Hein Kennis t.h.o.d.n. Klussenier

Gegevens
KvK: 70424888
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Nuenen

Adresgegevens
Langlaar 15
5674 SK Nuenen

Website

heinkennis.klussenier.nl ›

Heeft u wel eens geprobeerd om op korte termijn een schilder, stukadoor, loodgieter of klusjesman te vinden voor een klus in of om uw huis? Het lijkt bijna onmogelijk! Hieruit blijkt wel het enorme potentieel van de franchiseformulier De Klussenier en hun doorlopende zoektocht naar veelzijdige en vakbekwame franchisenemers. Met Hein Kennis heeft De Klussenier een aimabele en capabele ondernemer gevonden die staat te popelen om in de regio Eindhoven, Helmond, Nuenen (zo'n 700.000 inwoners) aan de slag te gaan. 

De Klussenier 

Het Klushuis Nederland B.V. is de franchisegever van de Klussenier, een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier komt voor in televisieprogramma's zoals 'Help, Mijn Man Is Klusser' en 'Welcome Home'. Consumenten zoeken en vinden De Klussenier omdat ze weten dat De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.  Circa 180 Klusseniers brengen dit dagelijks in de praktijk.

Meer dan 2.000 gebruikers hebben De Klussenier met een 8,7 gemiddeld beoordeeld voor het vakmanschap en een 9,1 voor klantvriendelijkheid. 

Het is de ervaring van de franchisegever dat het vrijwel onmogelijk is dat een Klussenier zonder werk komt te zitten.

Hein Kennis is de volgende ondernemer die via deze franchiseformule een vliegende start gaat maken.  Investeer vandaag!