Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier - Johan van Knotsenburg

De Klussenier - Johan van Knotsenburg

Vrijdag 3 november om 14:00 uur zal het project De Klussenier - Johan van Knotsenburg van start gaan. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
P.J. van Knotsenburg t.h.o.d.n. De Klussenier

Gegevens
KvK: 69935556
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Hazerswoude-Dorp

Adresgegevens
Mesdagplantsoen 8
2391HB Hazerswoude-Dorp

Website

klussenier.nl ›

Documenten

Johan van Knotsenburg heeft veel ervaring als allround timmerman. Op dit moment werkt hij meer dan 10 jaar in vast dienstverband als beveiligingsbeambte in gemeente Den Haag. Naast zijn werk is hij altijd voor zichzelf en samen met anderen in de avonduren en in het weekend blijven klussen. Hij krijgt hier veel energie van. Het is altijd een stille droom van Johan geweest om zijn eigen klusbedrijf te willen starten.

Bij diverse klussen kwam “een Klussenier” op zijn pad. De uitstraling en mogelijkheden die de franchiseorganisatie heeft te bieden, gaf voor Johan de doorslag om in contact te treden met De Klussenier met als doel de mogelijkheden te verkennen om zich aan te sluiten bij de formule. 

De klussenier

Het Klushuis Nederland B.V. is de franchisegever van de Klussenier. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier komt voor in televisieprogramma's zoals Help, Mijn Man Is Klusser en Welcome Home. Consumenten zoeken en vinden De Klussenier omdat ze weten dat De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Circa 180 Klusseniers brengen dit dagelijks in de praktijk.


De financiering en zekerheden

De financiering via Capital Circle zal worden aangewend als startkapitaal voor de onderneming.

Capital Circle beoordeelt de zekerheden als voldoende. De ondernemer heeft een persoonlijke borgstelling afgegeven. Omdat de lening relatief klein is, kan aan deze borgstelling een reële waarde worden toegekend.


De ondernemer

Johan van Knotsenburg heeft veel ervaring als allround timmerman. Op dit moment werkt hij in vast dienstverband als beveiligingsbeambte in gemeente Den Haag. Naast zijn werk is hij altijd voor zichzelf en samen met anderen in de avonduren en in het weekend blijven klussen. Hij krijgt hier veel energie van. Het is altijd een stille droom van Johan geweest om zijn eigen klusbedrijf te willen starten. Johan heeft voor De Klussenier gekozen omdat de succesvolle franchiseketen garantie kan bieden op een constante orderportefeuille en werkstroom. De Klussenier staat goed aangeschreven en Johan heeft dan ook meteen een stevige naamsbekendheid als hij gaat starten.

Het werkgebied van een Klussenier kan heel Nederland zijn. Veelal werkt een Klussenier in een straal van circa 30 kilometer rond zijn woonplaats. Johan van Knotsenburg is zelf gevestigd in Hazerwoude-Dorp, een centraal gelegen plaats midden in de randstad. Grote woonkernen als Zoetermeer , Den Haag , Alphen aan den Rijn maar ook de Bollenstreek en Leiden vallen in zijn werkgebied. Investeer vandaag!