Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Amsterdam Haarlemmerdijk

WAAR Amsterdam Haarlemmerdijk

Donderdag 21 september om 14.00 gaat er een nieuw project van WAAR Nederland online. Deze vestiging op de Haarlemmerdijk ligt in de Jordaan en staat bekend om de vele toeristen en de leuke en gezellige buurtbewoners. De ervaren ondernemer Miranda start hier de nieuwe WAAR winkel.

€40.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR Amsterdam Haarlemmerdijk

Gegevens
KvK: 856007262
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Amsterdam

Adresgegevens
Haarlemmerdijk 57
1013KB Amsterdam

Website

www.ditiswaar.nl ›

Documenten

De Haarlemmerdijk ligt in de Jordaan en staat bekend om de vele toeristen en de leuke en gezellige buurtbewoners. Je vindt hier allerlei winkels variërend van onafhankelijke boetiekjes, gespecialiseerde winkels en kleine salons tot trendy maar betaalbare restaurants, bars en een bioscoop. In deze gezellige straat past een cadeauwinkel met duurzame en eerlijke producten. Miranda heeft 1.5 jaar in de WAAR winkel op de Bilderdijkstraat in Amsterdam gewerkt en heeft hier ervaring opgedaan met het ondernemen binnen de WAAR formule.  Met deze ervaring op zak start ze de nieuwe vestiging op de Haarlemmerdijk. Miranda bruist van de ideeën en heeft er enorm veel zin in.

WAAR
Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Zij verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al hun producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken zij het altijd prachtig voor je in. 

In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en –gever hebben profijt van WAAR maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert. WAAR Nederland gelooft ook echt in haar franchisenemers en doet voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent! De drijvende kracht achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid en oprichter van WAAR Nederland.

WAAR Nederland is de initiatiefnemer van de franchiseformule en exploiteert meer dan 20 vestigingen in Nederland. WAAR is flink aan het uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen. Dit betekent dat Capital Circle het de komende tijd mogelijk zal maken steeds in verschillende filialen van deze succesformule te investeren.Investeer vandaag!