Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier - Joost Baken

De Klussenier - Joost Baken

Vrijdag 15 september om 14.00 uur zal het project de Klussenier - Joost Baken van start gaan. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Joost Baken t.h.o.d.n. De Klussenier

Gegevens
KvK: 52174107
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Luyksgestel

Adresgegevens
Dorpstraat 38
5575 AE Luyksgestel

Website

www.klussenier.nl ›

Documenten

De Klussenier Joost Bakens

Dit is het tweede project die Capital Circle lanceert van de Klussenier. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. Grote kans dat u de Klussenier bent tegengekomen in televisieprogramma's zoals Help, Mijn Man Is Klusser en Welcome Home, dat u hen op de radio heeft gehoord of dat u één van de 180 bussen voorbij heeft zien rijden. Consumenten zoeken en vinden de Klussenier omdat ze weten dat de Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Op dit moment brengen circa 180 Klusseniers dit dagelijks over in de praktijk.


Het veelzijdig vakmanschap is één van de belangrijkste voorwaarden om Klussenier te worden, omdat:

- Een Klussenier minder vaak 'nee' hoeft te verkopen;

- Een Klussenier minder vaak hoeft in te huren;

- De klant het liefst slechts één man over de vloer heeft.

Onderzoek onder 2.000 klanten heeft uitgewezen dat de klanten van De Klussenier het vakmanschap gemiddeld beoordelen met een 8,8.

Investeer vandaag!