Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Instituut HIP Zeist

Instituut HIP Zeist

Donderdag 17 augustus om 14.00 uur zal het project Instituut HIP - Zeist van start gaan. Deze succesvolle studiebegeleidingsformule start een nieuwe vestiging op een zeer goede locatie in Zeist. HIP Holding geeft een materiële borgstelling af van 100% van het leenbedrag.

€66.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
HIP Zeist B.V.

Gegevens
KvK: 68748981
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Zeist

Adresgegevens
1e Dorpsstraat 2
3701HB Zeist

Website

instituuthip.nl ›

Documenten

Huiswerkbegeleidingsinstituut HIP is een succesvol bedrijf opgericht in 2006, dat onder leiding van oprichtster Miriam Lensen in 11 jaar tijd is gegroeid naar 16 vestigingen in Midden Nederland. Deze vestigingen zijn deels in eigen beheer en deels door franchisenemers gerealiseerd.


Elke beginnende vestiging heeft na een jaar ten minste tussen de 20 en 30 leerlingen op abonnementsbasis begeleid. HIP heeft haar ongekende succes te danken aan een uitgebreid, gevarieerd, professioneel en onderscheidend dienstenpakket in huiswerkbegeleiding, bijlessen, coaching en onderzoek. HIP begeleidt basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten bij leren en studeren. In een prettige, stimulerende omgeving en onder leiding van deskundige docenten, remedial teachers en orthopedagogen. Veel aandacht wordt besteed aan de leervoorkeuren, individuele talenten en ontwikkeling van de leerlingen en studenten die bij HIP komen. Zodat een leerling ook in de toekomst zelfstandig kan leren en plannen waardoor de leercapaciteit met sprongen vooruit gaat.


Instituut HIP behoort bij de grotere Instituten van Nederland. Daarom heeft Instituut HIP ook een officiële aanduiding vanuit de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSI) als zijnde “groot”. Miriam Lensen, directeur van Instituut HIP, heeft zelf 4 jaren een bestuursfunctie gehad binnen de LVSI en heeft Instituut HIP opgericht met als visie om tot de absolute top van het segment te behoren. Dit betreft de kwaliteit en de intensiteit waarmee alle leerlingen begeleid worden.Het project Instituut HIP Zeist is begeleid door Koelewijn & Partners.


Investeer vandaag!