Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


De Klussenier - Sjaak Stokkermans

De Klussenier - Sjaak Stokkermans

Woensdag 19 juli om 14.00 uur zal het project de Klussenier - Sjaak Stokkermans van start gaan. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. De Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

€25.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Sjaak Stokkermans t.h.o.d.n. De Klussenier

Gegevens
KvK: 69246505
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: De Moer

Adresgegevens
De Hooivork 21
5176 ND De Moer

Website

www.klussenier.nl/ ›

Documenten

Het Klussenier's project


Dit is het eerste project die Capital Circle lanceert van de Klussenier. De Klussenier is een A-merk met landelijke naamsbekendheid op het gebied van klussen in en rond de particuliere woning. Grote kans dat u de Klussenier bent tegengekomen in televisieprogramma's zoals Help, Mijn Man Is Klusser en Welcome Home, dat u hen op de radio heeft gehoord of dat u één van de 180 bussen voorbij heeft zien rijden. Consumenten zoeken en vinden de Klussenier omdat ze weten dat de Klussenier staat voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Op dit moment brengen circa 180 Klusseniers dit dagelijks over in de praktijk.

Investeer vandaag!