Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Délifrance Vlissingen

Délifrance Vlissingen

Délifrance Vlissingen, al meer dan 25 jaar een begrip in de binnenstad van Vlissingen wordt overgenomen door twee jonge enthousiaste ondernemers. De solide trackrecord alleen al maken dit een eerste klas investering.

€96.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Délifrance Vlissingen v.o.f.

Gegevens
KvK: 68796552
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Vlissingen

Adresgegevens
Kalkhokstraat 2
4381 BK Vlissingen

Website

www.delifrance.com/nl ›

Het project

De ondernemers achter Délifrance Vlissingen zijn Werner van Damme en Jorden Kolditz. Zij nemen Délifrance Vlissingen (die al sinds 1993 in Vlissingen bestaat) over van de huidige ondernemer.

Délifrance Vlissingen is een lokale lunchroom aan de Walstraat 106 te Vlissingen en bestaat sinds 1993. In april 2014 is het interieur van Délifrance Vlissingen volledig vernieuwd en gemoderniseerd met de frisse kleurrijke Délifrance huisstijl. Vanaf dat moment is de huidige eigenaar het bedrijf gaan exploiteren. In 2016 heeft de verhuurder van het pand het exterieur laten opknappen en verbouwen, zodat ook de buitenkant van het pand er weer netjes uitziet. Hierdoor is Délifrance Vlissingen 3 maanden gesloten geweest in 2016. De huidige ondernemer wil vanwege de woon-werkafstand (meer dan 1 ½ uur rijden) en andere zakelijke activiteiten echter afstand doen van Délifrance Vlissingen.

Met zowel de huidige eigenaar als de franchisegever Délifrance Nederland hebben Werner en Jorden goede gesprekken gevoerd over de huidige bedrijfsvoering, de mogelijkheden, marktkansen, doorvoeren van verbeteringen, assortimentsaanpassing en opleiding & training van het personeel om tot een goede overname te komen en een succesvol, financieel gezonde onderneming te exploiteren.


Investeer vandaag!