Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Amsterdam Middenweg

WAAR Amsterdam Middenweg

WAAR Amsterdam Middenweg haalt middels dit crowdfunding project geld uit de markt voor de winkelvoorraad van deze bijzondere WAAR vestiging.

€40.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR Rasmussen V.O.F. handelend onder de naam WAAR Amsterdam Middenweg

Gegevens
KvK: 68137028
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Amsterdam

Adresgegevens
Middenweg 31
1098AB Amsterdam

Website

ditiswaar.nl ›

Het project

De lening van Capital Circle is aangewend om de winkelvoorraad te kunnen realiseren. 

WAAR Nederland

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Zij verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al hun producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken zij het altijd prachtig voor je in. 

WAAR Nederland gelooft ook echt in haar franchisenemers en doet voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent!

De drijvende kracht en oprichter achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid. In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en –gever hebben profijt van WAAR maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert.  

WAAR Nederland B.V. is de initiatiefnemer van de franchiseformule en exploiteert meer dan 20 vestigen in Nederland. WAAR is flink aan het uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen. Dit betekent dat Capital Circle het de komende tijd mogelijk zal maken steeds in verschillende filialen van deze succesformule te investeren
WAAR Amsterdam Middenweg

Zoals de andere WAAR winkels is ook WAAR Amsterdam Middenweg een V.O.F (vennootschap onder firma). De vennoten zijn franchiseneemster Mette Holmberg-Rasmussen en franchisegever WAAR Nederland B.V., ieder op basis van 50%. Beide vennoten zijn ieder volledig aansprakelijk voor de financiering.

Op de bijzondere locatie worden ook andere zaken naast het standaard assortiment aangeboden. Zo kunnen de bezoeker hier onder andere ook terecht voor zonnepanelen, duurzame isolatie en infrarood verwarming.


Investeer vandaag!