Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Tilburg Westermarkt

Jamin Tilburg Westermarkt

Een nieuw Jamin project van de bekende snoepwinkel die blijft verrassen en verwennen. Dit keer een bestaande, goedlopende vestiging die gaat verbouwen: Jamin Tilburg Westermarkt.

€38.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Tilburg Westermarkt

Gegevens
KvK: 65279948
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Tilburg

Adresgegevens
Westermarkt 33
5042MD Tilburg

Website

jamin.nl ›

De financiering

De financiering via Capital Circle zal worden aangewend voor de verbouwing naar het vernieuwde Jamin winkel concept van het filiaal Jamin Tilburg Westermarkt.
De lening zal worden gebruikt voor een nieuwe vloer, een nieuw plafond en een geheel vernieuwd interieur. Hiernaast krijgt de vestiging LED verlichting, waardoor kan worden bespaard op de elektriciteitskosten. 


Samenvatting activiteiten 

De Jamin formule blijft als Nederlandse speciaalzaak verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin. Jamin heeft een naamsbekendheid van ruim 97% in Nederland.

Bij Jamin stellen een team van inkopers en ‘category managers’ centraal het winkelassortiment samen. Daarbij wordt maatwerk geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de ondernemer bij Jamin. Bij de start is er een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele exploitatie volgens de Jaminwinkelformule mogelijk te maken. Na de start blijven de franchisenemers regelmatig trainingen en franchisebijeenkomsten bezoeken en is er goed contact met franchisenemers van andere filialen waarbij ervaringen kunnen worden uitgewisseld.


Investeer vandaag!