Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Nistelrode

WAAR Nistelrode

Bij WAAR koopt u producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt door andere mensen op deze wereld. Het verhaal en de vakmanschap van deze arbeiders maken de producten bijzonder. Alle producten zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen.

€80.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR InspiRaatsie v.o.f.

Gegevens
KvK: 68046561
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Nistelrode

Adresgegevens
Weijen 77
5388HM Nistelrode

Website

ditiswaar.nl ›

WAAR Nistelrode is gevestigd in een nieuwe hub voor duurzame initiatieven. Spoor 8 is een centrum waar alles samen komt op het gebied van biobased wonen, biologische voeding, persoonlijke ontwikkeling en ontspanning en natuurlijk ook Fairtrade producten.

Door de bijzondere locatie kunnen er andere zaken naast het standaard assortiment worden aangeboden. Zo kunnen mensen hier onder andere terecht voor zonnepanelen, duurzame isolatie en infrarood verwarming. De financiering zal worden gebruikt om het winkelassortiment en de winkelvoorraad uit te breiden. Daarnaast wordt met de financiering het inventaris aangeschaft, de franchisegever geeft hierbij een 100% terugkoopverklaring af.


WAAR

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Zij verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al hun producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken zij het altijd prachtig voor je in.

In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en –gever hebben profijt van WAAR maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert. WAAR Nederland gelooft ook echt in haar franchisenemers en doet voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent! De drijvende kracht achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid en oprichter van WAAR Nederland.

WAAR Nederland is de initiatiefnemer van de franchiseformule en exploiteert meer dan 20 vestigingen in Nederland. WAAR is flink aan het uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen. Dit betekent dat Capital Circle het de komende tijd mogelijk zal maken steeds in verschillende filialen van deze succesformule te investeren.Investeer vandaag!