Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Filta

Filta

Sinds 1996 is Filta marktleider in het duurzaam reinigen van frituursystemen binnen professionele keukens, denk hierbij aan horeca- en zorginstellingen. In 2016 heeft deze onderneming de "New Franchise Innovatieprijs" van de Nederlandse Franchise Vereniging gewonnen.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Filta Overijssel-Oost

Gegevens
KvK: 66818354
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Witharen

Adresgegevens
Witharenweg 4
7738PG Witharen

Website

filta.nl ›

Documenten

Doel van de financiering

De financiering via Capital Circle zal worden aangewend voor de overname van Filta Overijsel-Oost. Deze Filta onderneming heeft een klantenbestand met 17 klanten en een servicewagen met de benodigde apparatuur. Zowel het klantenbestand als de servicewagen zullen worden overgenomen.


Samenvatting activiteiten Filta 

Filta Benelux is franchisegever van het FiltaFry Plus concept in Nederland, België en Luxemburg. Sinds 1996 is FiltaFry Plus ‘s-werelds beste concept voor frituurmanagement en service voor het filteren van frituurolie.

Het is een mobiele, milieuvriendelijke service voor het op microbasis filteren van frituurolie en het professioneel schoonmaken van de frituren waarmee de klant tijd en geld bespaart. Wereldwijd genieten wekelijks 10.000 klanten in meer dan 20 landen de voordelen van hun service.

Eveneens zorgt de service van FiltaFry Plus ervoor dat hun klanten duurzaam ondernemen en zo zorgen voor milieubesparing door de levensduur van frituurolie tot wel 100% te verlengen.


Investeer vandaag!