Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Haarlem

WAAR Haarlem

Bij WAAR koopt u producten die met liefde en aandacht zijn gemaakt door andere mensen op deze wereld. Het verhaal en de vakmanschap van deze arbeiders maken de producten bijzonder. Alle producten zijn fairtrade, biologisch, ecologisch, gerecycled of gemaakt in sociale werkplaatsen.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR Haarlem

Gegevens
KvK: 66244935
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Haarlem

Adresgegevens
Grote Houtstraat 130
2011SV Haarlem

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

De vestiging in Haarlem is een bestaande en goedlopende winkel. De lening van Capital Circle zal worden aangewend voor de verdere groei van WAAR Haarlem. De financiering zal worden gebruikt om het winkelassortiment en de winkelvoorraad uit te breiden en verder te optimaliseren. 

WAAR

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Zij verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al hun producten zijn op één of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van hun assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken zij het altijd prachtig voor je in.

In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en –gever hebben profijt van WAAR maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert. WAAR Nederland gelooft ook echt in haar franchisenemers en doet voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent! De drijvende kracht achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid en oprichter van WAAR Nederland.

WAAR Nederland is de initiatiefnemer van de franchiseformule en exploiteert meer dan 20 vestigingen in Nederland. WAAR is flink aan het uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen. Dit betekent dat Capital Circle het de komende tijd mogelijk zal maken steeds in verschillende filialen van deze succesformule te investeren.


Investeer vandaag!