Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Gouda

Jamin Gouda

Een ervaren retailer zal Jamin Gouda openen op de perfecte locatie met veel traffic, wat van groot belang is voor een Jamin vestiging. De financiering van Capital Circle zal worden aangewend voor de start van dit nieuwe filiaal op de beste plek in Gouda. Er zal worden geïnvesteerd in een verbouwing van de winkel, de inventaris en voorraad.

€100.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Gouda

Gegevens
KvK: 67475590
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Gouda

Adresgegevens
Markt 63
2801JM Gouda

Website

jamin.nl ›

Documenten

Doel van de financiering

De financiering van Capital Circle zal worden aangewend voor de start van het nieuwe filiaal Jamin Gouda. Er zal worden geïnvesteerd in een verbouwing van de winkel, de inventaris en voorraad.


Samenvatting activiteiten

De Jamin formule blijft als Nederlandse speciaalzaak verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin. Jamin heeft een naamsbekendheid van ruim 97% in Nederland. Bij Jamin stellen een team van inkopers en ‘category managers’ centraal het winkelassortiment samen. Daarbij wordt maatwerk geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Er is een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.Investeer vandaag!