Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


OptiVolt 4 voor HC Rotterdam

OptiVolt 4 voor HC Rotterdam

Dit is een bijzonder project, namelijk ons eerste sponsorproject. Wij verwachten dat de leden van HC Rotterdam hun steentje zullen bijdragen aan dit project, waardoor dit project naar alle waarschijnlijkheid flink onderboden zal worden en de rente zal dalen.

€30.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
OptiVolt B.V.

Gegevens
KvK: 52474607
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Delft

Adresgegevens
Rotterdamseweg 400 F
2629HH Delft

Website

optivolt.nl ›

OptiVolt haalt voor dit project, via Capital Circle, geld uit de markt om energiebesparende systemen te plaatsen bij HC Rotterdam. 
Wij verwachten dat de leden van HCR ook hun steentje zullen bijdragen aan dit project. Met meer dan 2.500 leden voorzien wij dat dit project snel zal worden volgeschreven en er zal worden onderboden tegen een lagere rente. Door het onderbieden zal de rente van dit project naar verwachting dalen, waar HC Rotterdam baat bij heeft . De lagere rente zal namelijk worden doorgerekend in de overeenkomst tussen OptiVolt en HC Rotterdam.

Dit is ons eerste sponsorproject. Dit houdt in dat Capital Circle geen fee in rekening brengt. Wij verdubbelen deze fee en schenken deze fee door middel van sponsoring aan HC Rotterdam. Alle opbrengsten en meer komen ten goede aan de club! 

De Lening

In de praktijk bleek het voorfinancieren van de energiebesparende systemen van OptiVolt nogal eens op problemen te stuiten bij de klantengroep van OptiVolt. Hierdoor kon een deel van haar projecten geen doorgang vinden. Op zich zijn de debiteuren in staat de installatie zelf te financieren, het zijn immers zeer kredietwaardige organisaties of bedrijven. Maar omdat het veelal grotere organisaties zijn wordt het maken van de beslissing vaak een lang en moeizaam proces. Dit omdat er immers een balanspositie moet worden ingenomen, bij lease is dit niet het geval. Een lease contract kan makkelijker worden gesloten en dus kan men sneller tot aanschaf overgaan, met minder bestuurlijke rompslomp.

Wies Leenders is met Capital Circle een samenwerking aangegaan, zodat het geld uit de markt kan worden gehaald via crowdfunding. Deze lening voor OptiVolt wordt aangewend om energiebesparende systemen te leveren aan HC Rotterdam. Particulieren en ondernemingen kunnen nu investeren in dit duurzame project terwijl HC Rotterdam zijn investering kan terugbetalen uit de maandelijkse besparing welke wordt behaald uit de geïnstalleerde oplossing van OptiVolt.
 
HC Rotterdam is door Capital Circle getoetst bij EDR Credit Services en voldoende kredietwaardig gebleken voor de betalingsverplichtingen die wordt aangegaan bij Optivolt.

Investeer vandaag!