Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


SUBWAY® Universiteit Twente

SUBWAY® Universiteit Twente

SUBWAY® restaurants is een Amerikaanse fastfoodketen opgericht in 1965 en heeft inmiddels 46.400 vestigingen in 112 landen. Daarmee is het de grootste restaurantketen wereldwijd. Vanaf maandag 8 mei om 14:00 uur kunt u investeren in deze nieuwe locatie.

€90.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7 - 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
MC3 Leeflang B.V.

Gegevens
KvK: 68522371
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Enschede

Adresgegevens
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Website

subway.com/nl ›

Documenten

SUBWAY®

SUBWAY® is niet zomaar een broodjeszaak. De fastfoodketen, die al meer dan 50 jaar bestaat, zet volop in op vers en gezond eten met een snelle service waarbij de wens van de klant centraal staat. De Amerikaanse keten telt in Nederland inmiddels meer dan 175 vestigingen.

De Amerikaanse fastfoodketen SUBWAY® bestaat al sinds 1965 en telt reeds meer dan 44.000 vestigingen in 112 landen, waarvan meer dan 175 franchisevestigingen in Nederland.

De keten is de marktleider in de quickservice-branche. Haar formule omhelst de verkoop van sandwiches en salades die ter plekke en naar wens van de klant samengesteld worden. Vers en gezond eten staat daarbij centraal. De filialen bieden een zeer ruim assortiment aan, waarbij hoge kwaliteit een garantie is.


Franchise

De franchiseorganisatie biedt zelfstandige ondernemers, voor eigen risico en rekening, de kans om een restaurant te runnen onder de SUBWAY®-formule. De keten biedt franchisenemers daarbij de beste voorwaarden voor succes. SUBWAY® scoort hoog wat betreft omzet, ervaring in franchise, stabiliteit, groei en steun aan huidige en toekomstige ondernemers.

Samen met de investeerders van Capital Circle wordt er nu een nieuwe vestiging in het hart van de Universiteit Twente gefinancierd.

Gezien de huidige ontwikkelingen op retail gebied is bij SUBWAY® de focus van traditionele winkelgebieden steeds meer verlegd naar non-traditionele locaties als tankstations, industrieterreinen, shop in shop locaties en op universiteitsterreinen. De nieuwe locatie in Enschede is hier ook een voorbeeld van.


De ondernemer

De ondernemer achter de nieuwe Subway vestiging is 38-jarige Carlos Leeflang. Hij exploiteert sinds 2013 een Subway vestiging in Winterswijk. Daarvoor heeft hij ruim 12 jaar ervaring als sales manager. Service gericht handelen en leiding geven aan een grote groep medewerkers zijn een tweede natuur voor hem geworden. De franchisegever heeft zoveel vertrouwen in de ondernemer, dat ze hem ook een tweede vestiging willen aanbieden. Deze nieuwe vestiging is gelegen in het Atrium van gebouw Bastille aan de Boulevard op de campus van Universiteit Twente.

Investeer vandaag!