Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Fixtel Vlaardingen

Fixtel Vlaardingen

Fixtel is een gecertificeerd Service/Repair Center voor alle merken smartphones, tablets en telefoons.

€45.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8 - 8,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Fixtel

Gegevens
KvK: 61212164
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Vlaardingen

Adresgegevens
Kuiperstraat 39 B
3131CH Vlaardingen

Website

fixtel.nl ›

Documenten

Fixtel is een gecertificeerd Service/Repair Center voor alle merken smartphones, tablets en telefoons. Klanten kunnen bij Fixtel hun defecte smartphones, tablets en telefoons aanbieden, zonder hiervoor een afspraak te maken.  Met een gratis onderzoek kijken de professionele en opgeleide monteurs naar het probleem en concluderen hieruit wat de reparatiekosten zijn. Als de klant akkoord gaat met de kosten kunnen de klanten onder het genot van een kopje koffie ter plaatse op hun reparatie wachten. De monteur repareert de smartphone, tablet of telefoon met originele onderdelen op een snelle en zorgvuldige wijze. De gemiddelde reparatietijd bedraagt ongeveer 30 minuten.


De afgelopen twee jaar heeft Fixtel een sterke groei doorgemaakt. Om klanten nog meer aan zich te binden, worden de diensten uitbreid met abonnementen, losse toestellen en verzekering  voor de  smartphone schade.


Doel van de financiering

De crowdfinanciering van Capital Circle zal worden aangewend voor verdere groei van de onderneming. Fixtel gaat extra diensten aanbieden, waaronder de verkoop van (refurbished) toestellen. Om dit te kunnen realiseren, is een voorraadpositie nodig. Er zal worden geïnvesteerd in het optimaliseren van de voorraadpositie, zodat Fixtel deze extra diensten succesvol kan aanbieden.

Investeer vandaag!