Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Maassluis

Jamin Maassluis

Een ervaren Jamin ondernemer, met meer dan 20 jaar ervaring, start een nieuwe vestiging op een ultiem goede locatie in Maassluis. De lening wordt aangewend om deze start te bewerkstelligen.

€56.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
V.O.F. Boersma-van Triet

Gegevens
KvK: 27160328
Opgericht in: 10+ jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Maassluis

Adresgegevens
Koningshoek 4 04
3144BA Maassluis

Website

jamin.nl ›

De financiering van Capital Circle zal worden aangewend voor een relocatie, de start van het nieuwe filiaal Jamin Maassluis. Er zal worden geïnvesteerd in een verbouwing van de winkel, de inventaris en voorraad. 

De Jamin formule blijft als Nederlandse speciaalzaak verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin. Jamin heeft een naamsbekendheid van ruim 97% in Nederland. Bij Jamin stellen een team van inkopers en ‘category managers’ centraal het winkelassortiment samen. Daarbij wordt maatwerk geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Er is een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.


Investeer vandaag!