Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Tilburg

Jamin Tilburg

Hayrettin Ay is een 26-jarige ondernemer uit Gorinchem die binnenkort een Jamin vestiging in Tilburg zal starten. Hij is een ambitieuze jongeman die niet kan wachten om te beginnen met zijn eigen onderneming Jamin Tilburg.

€102.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Tilburg

Gegevens
KvK: 67295096
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Tilburg

Adresgegevens
Heuvelstraat 55
5038AB Tilburg

Website

jamin.nl ›

Documenten

Samenvatting activiteiten

De Jamin formule blijft als Nederlandse speciaalzaak verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 voert de franchiseformule een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin. Jamin heeft een naamsbekendheid van ruim 97% in Nederland. Bij Jamin stellen een team van inkopers en ‘category managers’ centraal het winkelassortiment samen. Daarbij wordt maatwerk geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Er is een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende Jamin vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.

Doel van de financiering

De financiering van Capital Circle zal worden aangewend voor de start van het nieuwe filiaal Jamin Tilburg. Er zal worden geïnvesteerd in een verbouwing van de winkel, de inventaris en voorraad.

Investeer vandaag!