Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


WAAR Deventer

WAAR Deventer

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Al hun producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen.

€35.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
WAAR Deventer

Gegevens
KvK: 63415003
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Deventer

Adresgegevens
Lange Bisschopstraat 35
7411KH Deventer

Website

ditiswaar.nl ›

Documenten

Annemarie van Amerongen heeft al een Waar winkel in Zutphen en besloot een nieuwe vestiging te starten in Deventer. De vestiging in Deventer is reeds geopend en heeft Annemarie gefinancierd met eigen middelen. Voor een verdere groei is een aanvullende financiering nodig. De lening van Capital Circle zal dan ook worden aangewend om de verdere groei van WAAR Deventer mogelijk te maken. 

WAAR

Bij WAAR kom je voor een goed cadeau met een goed verhaal. Zij verkopen een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, food en boeken. Al hun producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd; Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. Ze besteden veel aandacht aan het design van ons assortiment. Koop je een cadeau bij WAAR dan pakken zij het altijd prachtig voor je in.

WAAR Nederland gelooft ook echt in haar franchisenemers en doet voor 50% zelf mee aan elke vestiging die zij opent! De drijvende kracht achter WAAR Nederland is Alec Clement, zelf investeerder in duurzaamheid en oprichter van WAAR Nederland. In het gehele beleid van WAAR komen duurzaamheid, gelijkheid en samenwerking terug. Niet alleen de franchisenemer en –gever hebben profijt van WAAR maar iedereen die betrokken is in de keten profiteert.

WAAR Nederland is de initiatiefnemer van de franchiseformule en exploiteert meer dan 20 vestigen in Nederland. WAAR is flink aan het uitbreiden door nieuwe vestigingen te openen. Dit betekend dat Capital Circle het de komende tijd mogelijk zal maken steeds in verschillende filialen van deze succesformule te investeren


Structuur WAAR Deventer V.O.F.

WAAR Deventer is een V.O.F (vennootschap onder firma). De vennoten zijn franchisenemer Annemarie van Amerongen en franchisegever WAAR Nederland bv. Beide vennoten houden 50% van de aandelen. Beide vennoten zijn ook volledig aansprakelijk voor het krediet.

Beide vennoten hebben veel ervaring in de exploitatie van de WAAR franchise formule. Voor Annemarie van Amerongen is dit haar tweede winkel. Zij exploiteert ook een succesvolle WAAR vestiging in Zutphen. WAAR Nederland participeert, naast WAAR Deventer, ook in alle andere WAAR vestigingen.

Investeer vandaag!