Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


OptiVolt

OptiVolt

OptiVolt is een duurzaam bedrijf dat bijdraagt tot vermindering van schadelijke gassen. Het bedrijf verbetert de 'power quality' van elektrische infrastructuren en het rendement van gasinstallaties.

€150.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
OptiVolt

Gegevens
KvK: 52474607
Opgericht in: 3-10 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Delft

Adresgegevens
Rotterdamseweg 400 E-F null null
2629HH Delft

Website

optivolt.nl ›

Documenten

OptiVolt is met meer dan 700 klanten en duizenden geïnstalleerde systemen dè specialist op het gebied van energiebesparing door installatie van energiebesparende systemen en het optimaliseren van bestaande installaties bij grootverbruikers in energie. Daarnaast is OptiVolt een betrouwbare partner voor energiebesparingsadvies, zoals energie audits, (tus-sen) bemetering en energiemanagementsystemen. OptiVolt verbetert de elektrotechnische infrastructuur van organisaties. Zo zijn bijvoorbeeld blindstroomboetes verleden tijd.

OptiVolt verbetert de werking van oudere en nieuwe cv-installaties en zorgt voor een veel hoger rendement. Gegarandeerd minder gasverbruik met hetzelfde comfort. Door profiel-analyses van het verbruik wordt energieverspilling zichtbaar en direct door OptiVolt aangepakt. Ook heeft OptiVolt een eigen warmtegeleidende, duurzame en biologisch af-breekbare vloeistof ontwikkeld: OptiFlow®. 

OptiVolt is erg transparant in haar activiteiten. U kunt bijvoorbeeld op de website www.optivolt.nl een referentieboek vinden waarin de klanten van OptiVolt en de verhalen van referenties staan omschreven. OptiVolt publiceert tevens hoeveel kWh er precies is bespaard en de hoeveelheid aan CO₂ er wordt verminderd als gevolg hiervan.    

Klanten van OptiVolt en nieuwe wetgeving

OptiVolt heeft meer dan 700 klanten in Nederland. Het gaat vaak om bedrijven en instellingen met grote gebouwen waarbij relatief veel besparing is te realiseren. Onder andere Slingeland Ziekenhuis Doetinchem, het Koninklijk Theater Carré, Zadkine en Van der Valk Houten kunnen onder het klantenbestand van OptiVolt gerekend worden en hebben succesvol energie én geld bespaard. Met het bedrag dat opgehaald zal worden via Capital Circle, zal onder andere het Mendel College en de Haagse Wijk en Woonzorg locatie Rivierenbuurt van energiebesparingsapparatuur voorzien worden. Capitalcircle heeft deze debiteuren waarop de investeerder een pand recht krijgt gecheckt bij EDR en deze zijn voldoende bevonden.

Nieuwe wetgeving verplicht grote bedrijven om te investeren in mogelijke energiebesparende maatregelen. De projecten van OptiVolt sluiten hier perfect bij aan. In het Energieakkoord is aangegeven dat de maatregelen nu ook daadwerkelijk gehandhaafd zullen worden. Bedrijven kunnen dus gecontroleerd worden of ze zich houden aan de wetgeving. 

Samenwerking met Capital Circle

OptiVolt plaatst energiebesparingsapparatuur in gebouwen van grote bedrijven en (overheids)instellingen. Bedrijven en instellingen hebben vaak een bepaald budget dat ze eenmalig kunnen uitgeven. Daarom is het vaak lastig om het geld toe te wijzen aan een energiebesparingsproject.

Crowdfunding biedt hier de perfecte oplossing voor. Met het bedrag dat wordt opgehaald kan er voor een aantal bedrijven en instellingen een energiebesparingssysteem geïnstalleerd worden. De klanten van OptiVolt kunnen deze vervolgens terugbetalen door middel van de maandelijkse besparing die zij behalen. Het is de bedoeling dat dit een terugkerend project zal worden.

Investeer vandaag!