Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Subway Drive Wormerveer

Subway Drive Wormerveer

Subway Drive Wormerveer is een nieuw restaurant, dat wordt gevestigd in het retailpark Noorderveld I te Wormerveer, indirect maar zichtbaar gelegen aan de N246 Zaandam – West-Graftdijk. De nieuwe vestiging in Wormerveer past in de strategie van Subway om locaties te openen buiten de bestaande stadscentra en is de derde Drive Thru locatie in Nederland. In de Verenigde Staten is dit al jaren een gebruikelijke aanpak en uitermate succesvol met 2205 Drive Thru locaties. Drive Thru vestigingen zijn doorgaans beter bezocht en laten meer omzet, units en winstgevendheid zien.

€245.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

C

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Customice B.V.

Gegevens
KvK: 56975406
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Alkmaar

Adresgegevens
Laat 199
1811EG Alkmaar

Website

subway.nl ›

Subway Drive Wormerveer is een nieuw restaurant, dat wordt gevestigd in het retailpark Noorderveld I te Wormerveer, indirect maar zichtbaar gelegen aan de N246 Zaandam – West-Graftdijk. De nieuwe vestiging is eigendom van Justin Goes, Maikel Mienis en Bart Mienis en wordt geëxploiteerd vanuit een gezamenlijke vennootschap.

De drie ondernemers zijn reeds dertien jaar betrokken bij de ontwikkeling van Subway in Nederland en daarmee zeer ervaren. Justin Goes is directeur Subway Europa. Maikel en Bart Mienis zijn broers, samen zijn ze als development agent van Subway, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Subway-formule in Noord-Holland, Flevoland en Utrecht. Daarnaast exploiteren zij een eigen succesvolle Subway vestiging in Alkmaar. Ook hebben zij tot 2012 een succesvolle locatie gerund in Amsterdam, welke inmiddels is verkocht. Gedrieën exploiteren de ondernemers sinds 2014 ook een succesvolle Subway locatie in Amsterdam. 

De nieuwe vestiging in Wormerveer past in de strategie van Subway om locaties te openen buiten de bestaande stadscentra en is de derde Drive Thru locatie in Nederland. In de Verenigde Staten is dit al jaren een gebruikelijke aanpak en uitermate succesvol met 2205 Drive Thru locaties. Drive Thru vestigingen zijn doorgaans beter bezocht en laten meer omzet, units en winstgevendheid zien. 

De toekomstige vestiging is goed bereikbaar vanuit alle richtingen. De ‘artist impression’ laat een bijzonder representatieve vestiging zien die zeer uitnodigend zal werken op het passerend verkeer. Het terrein biedt behalve de toegang naar de ‘Drive Thru’ faciliteit, ook ruim voldoende parkeergelegenheid voor klanten die het restaurant willen bezoeken. 

Het huidige horeca aanbod in het werkgebied is van een minder niveau. Wij verwachten dat deze Subway-vestiging geen enkele moeite zal hebben zich zeer positief te onderscheiden en de prognoses te realiseren. 


Investeer vandaag!