Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Subway Rijssen

Subway Rijssen

Het eerste Subway restaurant in Nederland opende in 2000 in Eindhoven. Inmiddels zijn er meer dan 150 Subway restaurants door heel Nederland. Capital Circle heeft doorlopend gesprekken met vier development agents van de Amerikaanse keten voor passende projecten.

€105.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 7,5%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

C

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Subway

Gegevens
KvK: 61268216
Opgericht in: 1-3 jaar geleden
Werknemers: 11-50
Plaats: Rijssen

Adresgegevens
Hogepad 59
7462TB Rijssen

Website

subway.nl ›

SUBWAY® is een Amerikaanse fastfoodketen opgericht in 1965 en heeft wereldwijd inmiddels 46.400 vestigingen in 112 landen. (ter vergelijking: Mc Donalds heeft 34.000 vestigingen in 119 landen). Met haar formule is SUBWAY® marktleider in de quickservice branche.

De SUBWAY® formule houdt in; verkoop van sandwiches en salades die ter plekke, geheel naar wens van de klant, samengesteld kunnen worden. Vers en gezond staan hierbij centraal (zie www.SUBWAY.nl).

De SUBWAY® organisatie is een franchiseorganisatie waar zelfstandige ondernemers, voor eigen risico en rekening, een restaurant runnen onder de SUBWAY®-formule. Nederland telt inmiddels ruim 177 franchisevestigingen, waarbij SUBWAY® de ambitie heeft door te groeien naar meer vestigingen.

SUBWAY® scoort hoog op de onderdelen omzet, ervaring in franchising, stabiliteit, groei, milieubeleid en steun aan toekomstige en huidige franchisenemers.

Financiering nieuw SUBWAY® restaurant in Rijssen

De SUBWAY® vestiging wordt geopend midden in het centrum van Rijssen. Rijssen heeft overal gratis parkeren en veel winkels zijn van eigen ondernemers. Deze factoren zorgen ervoor, dat Rijssen heel aantrekkelijk is voor het publiek uit de regio.

Mensen uit de omliggende plaatsen zoals Wierden, Nijverdal, Enter, Holten en Goor, maar ook uit een stad als Almelo, komen een gezellig dagje winkelen in Rijssen. In combinatie met de ruim 28.000 inwoners die Rijssen telt, is dit een uitstekende locatie voor een SUBWAY® vestiging. Naast het SUBWAY® restaurant is een doorgang die leidt tot de parkeerplaatsen achter het SUBWAY® restaurant. Het gemeentehuis met een parkeergarage eronder, ligt midden in het centrum waardoor bezoekers en personeel makkelijk te voet bij het SUBWAY® restaurant kunnen komen. De bereikbaarheid is zowel per openbaar- als per eigen vervoer uitstekend bereikbaar te noemen. Alle parkeerplaatsen zijn gratis parkeren in Rijssen. 

In de buurt van het SUBWAY® restaurant zitten winkels als Blokker, Kruidvat, ter Stal, Street one, The Phone House, de winkel van sans-online.nl en tegenover het SUBWAY® restaurant zit de Hema. Rijssen is een stad met weinig leegstand, momenteel heeft alleen Borne minder leegstand in heel Twente en er ligt een plan klaar (structuurvisie) om het centrum een modern jasje te geven en naar hedendaagse consumentenbelangen in te delen. 


Investeer vandaag!