Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Purmerend

Jamin Purmerend

Bij Jamin vind je het lekkerste snoep, chocolade, ijs, en meest bijzondere lekkernijen van over de hele wereld. American Candy, International drinks en zelfs een heel assortiment uit Japan! Maar ook voor cadeaus en gifting ben je bij Jamin aan het juiste adres. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen of een cadeautje of bedankje voor iemand anders, bij Jamin slaag je altijd. We zijn niet voor niets al meer dan 125 jaar dé snoepwinkel van Nederland. We blijven de consument dagelijks verwennen en verrassen!

€69.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Snoepwinkel Purmerend

Gegevens
KvK: 64283496
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Purmerend

Adresgegevens
Willem Eggertstraat 73 0
1441CH Purmerend

Website

jamin.nl ›

Samenvatting

Samy Charafeddin (52) is ruim 10 jaar ondernemer en runt een succesvol bedrijf in Haarlem. Nu is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Samy kwam in aanraking met het concept van Jamin en beide partijen waren erg enthousiast over de kennismaking en wilden graag een samenwerking met elkaar aangaan. Niet lang daarna werd een mooie locatie in Purmerend aangeboden. Daar gaat Samy zijn Jamin winkel openen.

Over Jamin

Deze Nederlandse speciaalzaak blijft verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 levert de franchise een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin, dat een naamsbekendheid heeft van ruim 97%. Een team van inkopers en ‘category managers’ stellen centraal het assortiment samen. Maatwerk wordt daarbij geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Daarom is er een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.

Motivatie ondernemer

Samy Charafeddin: “Ik vind het leuk om contact te hebben met klanten en ik kan goed omgaan met mensen. Klantvriendelijk is belangrijk, en ik houd van netjes en precies tewerk te gaan. Bovendien ben ik voortdurend bezig met het verbeteren van resultaten.”

“Ik heb 14 jaar gewerkt bij een groot warenhuis als verkoper en assistent-manager, wat ik altijd met veel plezier gedaan heb. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in verkoop en mensenkennis. Sinds 2005 ben ik mijn eigen succesvolle zaak begonnen in Haarlem, maar na 10 jaar ben ik toe aan een nieuwe uitdaging.”

“Na een eerste kennismakingsgesprek met Jamin, dat warm en positief verlopen is, was ik heel enthousiast om te starten. Kort daarna heb ik de mooie locatie in Purmerend aangeboden gekregen en weer was ik erg enthousiast. Ik wist meteen dat dit de weg is naar een succesvolle Jamin-shop.”

Investeer vandaag!