Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Eindhoven winkelcentrum Woensel

Jamin Eindhoven winkelcentrum Woensel

Bij Jamin vind je de lekkerste snoep, chocolade, ijs, koek, noten en cadeaus. Of je nu iets zoekt om jezelf te verwennen, een cadeautje of bedankje, bij Jamin slaag je altijd. Of je nu naar een van onze vele winkels gaat of naar onze webshop, Jamin biedt een ruim assortiment aan lekkernijen waar je altijd iets lekkers vindt en is niet voor niets dé snoepwinkel van Nederland.

€87.500

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 6,5 - 7%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Eindhoven winkelcentrum Woensel

Gegevens
KvK:
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 1
Plaats: Eindhoven

Adresgegevens
Woensel 259 null null
5625 AG Eindhoven

Website

jamin.nl ›

Samenvatting

Eén keer in de zoveel tijd komen dromen uit. Dit kan Marcel Rooyens (49) beamen: zijn lang gekoesterde droom gaat op korte termijn in vervulling. In winkelcentrum Woensel te Eindhoven gaat hij namelijk een Jamin-franchisewinkel exploiteren.

Over Jamin

Deze Nederlandse speciaalzaak blijft verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 levert de franchise een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin, dat een naamsbekendheid heeft van ruim 97%. Een team van inkopers en ‘category managers’ stellen centraal het assortiment samen. Maatwerk wordt daarbij geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Daarom is er een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.

Motivatie ondernemer

Marcel Rooyens: “In 1993 ben ik begonnen in de tankstation-branche. Ik heb dat werk altijd met veel plezier gedaan en ik heb diverse functies bekleed: ik begon als assistent-manager en groeide binnen het bedrijf door naar regio-recruiter en site-manager, en ten slotte naar mijn huidige functie als clustermanager.”

“Het is echter altijd een wens geweest om zelf een winkel te openen. Omdat ik als clustermanager verantwoordelijk ben voor twee tankstations met in totaal 30 personeelsleden, krijg ik steeds minder tijd om op de werkvloer aanwezig te zijn. Hierdoor kan ik niet genoeg bezig zijn met wat ik het leukste vind: het contact met klanten, de verkoop en aandacht voor de winkel. Daarom ga ik op zoek naar de mogelijkheden om mijn langgekoesterde wens nog net voor mijn 50ste te verwezenlijken.”

“Samen met mijn vrouw ben ik in april 2015 naar de franchisebeurs gegaan. Op de beurs heb ik met verschillende bedrijven gesproken, maar het gesprek met Jamin was zo warm en positief. Daarom hebben mijn vrouw en ik besloten om de inschrijfpapieren in te vullen en op te sturen.”

“Vervolgens werd ik uitgenodigd bij Jamin. Weer was het een prettig gesprek en was ik dolenthousiast. Na vele gesprekken en contacten is het zover gekomen dat mijn droom werkelijkheid gaat worden. Op 18 september heb ik op het hoofdkantoor van Jamin mijn handtekening gezet onder een overeenkomst om een nieuwe winkel te openen in het winkelcentrum Woensel te Eindhoven. De bedoeling is om dat dit jaar nog te doen. Ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes gaat worden.”


Investeer vandaag!