Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.


Jamin Apeldoorn centrum

Jamin Apeldoorn centrum

Eén keer in de zoveel tijd komen dromen uit. Dit kan Jasper Pitlo beamen: zijn lang gekoesterde droom gaat op korte termijn in vervulling. In het centrum van Apeldoorn gaat hij namelijk een Jamin-franchisewinkel exploiteren.

€70.000

Investeringsoverzicht

Er is succesvol geïnvesteerd in dit project tegen een rente van 8%. Bekijk andere projecten voor meer investeringsmogelijkheden.

Classificatie

B

Bedrijfsgegevens

Officiële bedrijfsnaam:
Jamin Apeldoorn centrum

Gegevens
KvK: 128352098
Opgericht in: 1 jaar geleden
Werknemers: 2-5
Plaats: Apeldoorn

Adresgegevens
Hoofdstraat 123b null null
7311AT Apeldoorn

Website

jamin.nl ›

Samenvatting

Een keer in de zoveel tijd komen dromen uit. Dit kan Jasper Pitlo beamen. Zijn lang gekoesterde droom gaat op korte termijn in vervulling. In het centrum van Apeldoorn gaat hij namelijk een Jamin-franchisewinkel exploiteren.

Over Jamin

Deze Nederlandse speciaalzaak blijft verwennen en verrassen. Sinds de oprichting in 1883 levert de franchise een uitgebreid assortiment in onder meer schepsnoep, ijs en chocolade. Geen feestdag gaat voorbij zonder de zoete en hartige lekkernijen van Jamin, dat een naamsbekendheid heeft van ruim 97%. Een team van inkopers en ‘category managers’ stellen centraal het assortiment samen. Maatwerk wordt daarbij geleverd door in te spelen op de actualiteit en de verschillende seizoenen. Een gedegen opleidingstraject vormt een solide basis voor de startende ondernemer bij Jamin. Daarom is er een verplichte stage van minimaal vier weken bij twee verschillende vestigingen. Ook worden er diverse verkooptrainingen, coaching ‘on the job’ en diverse regionale workshops aangeboden. Dit alles om een comfortabele start mogelijk te maken.

Motivatie ondernemer

Jasper Pitlo: “De ambitie om een eigen (franchise-)winkel te openen is er al sinds mijn jeugd. Door mijn werk in een supermarkt kon ik kennis opdoen en verder uitbouwen. Maar het zelfstandig ondernemerschap bleef mij bezighouden. De supermarkt was daarvoor echter niet de juiste plek.”

“Ik was op zoek naar zelf bezig zijn met klanten, in de vorm van klantbediening. Samen met mijn vrouw had ik mijn zinnen gezet op een speciaalzaak, maar een succesformule was toen nog niet aanwezig. Die hebben we nu gevonden. Jamin geeft ons allebei een gelukzalig gevoel. Daarnaast hebben we veel ideeën en zien we legio omzetkansen. De franchise-organisatie is kleinschalig, zeer professioneel en gericht op de toekomst. Meedenken is daarom geen enkel probleem: Jamin is de ideale back-up. We vertrouwen er volop in dat deze stap de juiste is.”

“Mijn marktkennis en commerciële ervaring, gecombineerd met mijn extraverte karakter en doorzettingsvermogen, sluiten naadloos aan bij de bedrijfsactiviteiten. Hierdoor kan ik goed mijn ei kwijt in het ondernemerschap.”Investeer vandaag!