Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.

Capital Circle organiseert een informatieavond met NNEK en Mijn-BeleggingsCoach.nl

22 januari 2018
In Rotterdam, Westblaak 100

Sparen of beleggen? 

Door de lage spaarrente is dit een actueel onderwerp. Capital Circle organiseert samen met NNEK en Mijn-BeleggingsCoach.nl een informatieavond over de mogelijkheden hiervan. Tijdens onze informatieavond  'Financiële rust' van maandag  22 januari gaan we in op alle actualiteiten. We geven u kennis en informatie mee, waarmee u uw (financiële) doelen kunt realiseren! 

Er wordt een presentatie gegeven door de oprichter van Capital Circle, Coert Coomans, en informatie gegeven over de verschillende soorten crowdfunding en hoe het online financieringsplatform te werk gaat in de bemiddeling tussen investeerders en ondernemers in het MKB.  Daarnaast wordt er een presentatie gegeven door de directeur van NNEK, Egbert Berkhoff, hij praat u bij over de gevolgen van de lage spaarrente en terugtrekkende overheid. Ook gaat hij in op Behavioural Finance. Een wetenschap die inzicht geeft in waarom u bepaalde financiële keuzes maakt. Egbert geeft u tips waarmee u de juiste keuzes maakt. Na afloop bieden we u een drankje en hapje aan, en gaan we uiteraard graag met u in gesprek. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond. Tevens ontvangt u een uitrijkaart voor de parkeergarageApcoa in Hartmanssstraat 35. Programma

Ontvangst: 19.30 uur

Presentatie: 20.00 - 21.45 uur

Borrel en napraten: 21.45 uur

U kunt zich nu aanmelden! Ook uw vrienden en kennissen zijn welkom.

Aanmelden

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. U kunt zich niet meer aanmelden.

Programma en sprekers

De volgende specialisten zullen in ieder geval op de dag spreken

C. Coomans

C. Coomans

De oprichter van Capital Circle geeft u informatie over de verschillende soorten crowdfunding en hoe ons online financieringsplatform te werk gaat in de bemiddeling tussen investeerders en ondernemers in het MKB. Capital Circle biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden en aan investeerders de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico.

E. Berkhoff

E. Berkhoff

De directeur van NNEK praat u bij over de gevolgen van de lage spaarrente en terugtrekkende overheid. Want kunt u daardoor nog voldoende vermogen opbouwen voor uw pensioen? Of de studie van uw kind(eren)? Ook gaat hij in op Behavioural Finance. Een wetenschap dat inzicht geeft in waarom u bepaalde financiële keuzes maakt. Egbert geeft u tips waarmee u de juiste keuzes maakt. In zijn infotainment presentatie brengt hij de nogal 'taaie' stof over financiën op een vermakelijke manier over.

Vragen en/of opmerkingen