Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Corona maatregelen Capital Circle

Corona maatregelen Capital Circle

Geplaatst op door


De Corona epidemie eist een zware tol van ondernemend Nederland.  Het kabinet heeft inmiddels een pakket aan maatregelen gepresenteerd, daardoor is er nu meer duidelijkheid. Een flink aantal van de ondernemers die via Capital Circle een lening hebben afgesloten zijn genoodzaakt hun bedrijf tijdelijk te sluiten, denkt hierbij aan Horeca en sport gelegenheden bijvoorbeeld. Daarnaast is het duidelijk dat de bedrijven die wel geopend blijven ook te maken zullen krijgen met geringe omzetten.

Uit het oogpunt van een prudent investeringsbeleid denken wij er goed aan te doen de geldvragers meer ruimte te geven zodat zij op de korte termijn beter aan hun verplichtingen te kunnen voldoen. Capital Circle heeft daarom besloten voor alle leningen de komende termijn alleen rente te incasseren en niet de aflossing. Dit houdt in dat u de 15de April alleen rente ontvangt over alle openstaande leendelen. Daarnaast worden alle leningen met één maand in duur verlengd.

Daarnaast hebben wij alle geldvragers op de verschillende regelingen gewezen die de overheid ter beschikking heeft gesteld.

Wij denken dat we met deze oplossing voor zowel de investeerders als de ondernemers een juiste balans vinden om de huidige omstandigheden het hoofd te bieden. Wij vragen om uw begrip voor deze situatie. Wij hebben vertrouwen in de ondernemers die gefinancierd zijn via ons platform en gaan er vanuit dat zij met deze maatregel in een betere positie te komen om hun bedrijf succesvol voort te zetten.Team Capital Circle

Investeer vandaag!

Investeren