Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
We hebben een vacature voor een Accountmanager Crowdfunding

We hebben een vacature voor een Accountmanager Crowdfunding

Geplaatst op door

In verband met de snelle groei van onze dienstverlening op het gebied van MKB financieringen zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en ervaren accountmanager. Om precies te zijn een Crowdfunding Accountmanager met affiniteit voor MKB en/ of financiering 

Dit zijn wij

CAPITAL CIRCLE is een relatief jong en groeiend crowdfunding platform. We zijn een klein team van specialisten, dat klanten actief adviseert en begeleidt bij financiering in het MKB. CAPITAL CIRCLE is onderdeel van een groep in ICT dienstverlening met meer dan 100 medewerkers.

Dit houdt de functie in

Als accountmanager ga je actief op zoek naar en adviseer je MKB ondernemers die op zoek zijn naar kapitaal. Je biedt passende oplossingen aan en denkt mee met de ondernemer die zijn bedrijf wil laten groeien of met een franchisenemer die zijn eigen franchisevestiging gaat opzetten.

• Je gaat zelfstandig en proactief acquireren naar ondernemers op zoek naar financiering, zowel intern als extern. Je bepaalt hierbij je eigen koers.

• Je bouwt een eigen netwerk van ondernemers en tussenpersonen op. Of je brengt dit netwerk mee uit een vorige job.

• Je voert zelf de gesprekken met ondernemers

• Je bouwt het dossier op voor de kredietbeoordelaars

Dit verwachten we van je

Je denkt en werkt op HBO+ niveau. Je durft te zeggen waar het op staat. Je laat zien dat je beschikt over cijfermatig en analytisch inzicht. Dat je klantgericht bent ingesteld met een hands-on mentaliteit, spreekt vanzelf. Heb je ervaring en affiniteit met traditionele manieren van financieren? Dat is mooi meegenomen, maar zeker niet noodzakelijk. Het meeste zul je hebben aan een flinke dosis commercieel inzicht en een neusje voor zakelijke kansen. Je moet snel het kaf van het koren kunnen oscheiden en dus kunnen vertrouwen op je eigen zakelijk instinct.

Dit hebben we te bieden

• Marktconforme arbeidsvoorwaarden

• Een afwisselende, uitdagende functie

• Een zelfstandige job in een klein team met korte lijnen

• Auto

• Enthousiaste collega’s


Ben je enthousiast over het bovenstaande, neem dan contact op met cor.lokker[at]capitalcircle.nl 

Investeer vandaag!

Investeren