Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Zien we u tijdens de netwerkmiddag eCommerce binnen franchiseformules?

Zien we u tijdens de netwerkmiddag eCommerce binnen franchiseformules?

Geplaatst op door

Die mix van clicks en bricks is niet niks… 

Daarom zijn we als Capital Circle niet altijd alleen maar online, maar ook offline actief. Op het crowdfunding platform van Capital Circle komt u veel franchiseformules tegen. We vinden het dan ook belangrijk om goed te weten wat er speelt voor de verschillende franchiseformules. Daarom zijn we op 22 maart in het Rotterdamse Hotel New York als sponsor aanwezig bij het zevende netwerkevenement van FranchiseFormules.nl.

Deze middag behandelt de uitdagingen die franchisegevers tegenkomen bij het inrichten van eCommerce activiteiten en de onderlinge samenwerking op dit vlak met franchisenemers.    

Over de sprekers 

Mr. Jeff ‘t Hart van AG Hart Advocaten & Adviseurs heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan met het centrale thema bij de uitvoering van zijn juridische werkzaamheden voor een aantal grote formuleklanten. Vanuit een vooral praktische invalshoek zal hij zijn ervaringen met eCommerce tijdens de middag met u delen en een aantal “Do’s and Don’ts” tegen het voetlicht houden.

Dhr. André ten Wolde, de franchisegever van Domino’s Pizza, zal zijn visie en formulespecifieke ervaringen op het gebied van eCommerce presenteren.

Dr. Evelien Croonen heeft vanuit haar wetenschappelijke functie bij de Rijksuniversiteit Groningen uitgebreid onderzoek gedaan naar de eCommerce activiteiten van Nederlandse franchiseformules. In haar presentatie tijdens de Netwerkmiddag zal ze nader ingaan op de gevonden resultaten en deze vertalen naar praktische adviezen.


De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers, formule-eigenaren, hun directeuren en franchisemanagers. De organisator heeft geen commercieel belang en vraagt een kostendekkende bijdrage voor deelname. Schrijf u hier in 

De foto is afkomstig van: franchiseformules.nl

Investeer vandaag!

Investeren