Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Binnen één dag €250.000 geïnvesteerd in Car Finance Rotterdam B.V.

Binnen één dag €250.000 geïnvesteerd in Car Finance Rotterdam B.V.

Geplaatst op door

Op 8 januari jongstleden kwam het project Car Finance Rotterdam open voor investering op het crowdfunding platform van Capital Circle. Binnen één dag was het project volledig gefinancierd.

“We wisten dat we met CFR een mooi project konden aanbieden, maar deze storm aan investeringen hadden wij ook niet voorzien. De combinatie van een zeer beperkt risico door de veilige structurering van het bedrijf en een korte looptijd maakte deze investeringskans zo populair”, aldus Cor de Graaff, commercieel directeur Capital Circle.


Wat is Car Finance Rotterdam

Car Finance Rotterdam B.V. (CFR) is de financieringsmaatschappij van de SCL groep, een succesvolle onderneming in de logistieke dienstverlening die al ruim 10 jaar is gespecialiseerd in het verplaatsen van auto’s over de hele wereld. CFR is in december 2016 opgericht en sinds april 2017 operationeel. Op dit moment is via informal investors 1,5 miljoen uit de markt gehaald, waarvan € 500.000,- door de aandeelhouders van EDS/GDS (European Dealer Supply B.V. en Global Dealer Supply B.V.). In lijn met de ingezette groeistrategie is de kapitaalbehoefte via CFR begroot op € 5 miljoen. Capital Circle en CFR zijn voornemens in 2018 € 1 miljoen via de crowd uit de markt te halen. Ieder kwartaal zal een ‘bullet-lening’ op het crowdfunding platform worden aangeboden.  

• omvang per lening € 250.000,-

• looptijd 18 maanden, aflossing achteraf

• rentevergoeding 7% per jaar

• maandelijkse rentebetaling


Volgende ronde in april 

Cor de Graaff: “We ontvangen nu al de nodige vragen of en wanneer er weer een volgend project van Car Finance Rotterdam beschikbaar komt om in te investeren. Zoals we bij de presentatie van de eerste financieringsronde al aangaven, zijn CFR en Capital Circle voornemens om in 2018 €1 miljoen te financieren via de crowd. Er komen dus nog meer kansen. De volgende investeringsronde voor CFR staat gepland voor april 2018”.

Wil u mee-investeren in de volgende ronde, dan raden we u aan om u in te schrijven voor onze nieuwsbrief via www.capitalcircle.nl

Hier leest u meer over het eerste project van Car Finance Rotterdam op Capital Circle.

Investeer vandaag!

Investeren