Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Uitnodiging voor de informatie-avond 'Financiële rust' op 22 januari 2018

Uitnodiging voor de informatie-avond 'Financiële rust' op 22 januari 2018

Geplaatst op door

Ieder mens wil een onbezorgd financieel leven. Financieel fit zijn, betekent dat u uw dromen kunt verwezenlijken. Zoals de aankoop van uw droomhuis, het maken van een mooie reis of misschien eerder stoppen met werken. Tijdens onze informatie-avond 'Financiële rust' gaan we in op alle actualiteiten. We delen kennis en geven u informatie mee, zodat u uw (financiële) doelen kunt realiseren. We bieden u twee presentaties aan:

Coert Coomans (Oprichter van Capital Circle) geeft u informatie over de verschillende soorten crowdfunding en hoe ons online financieringsplatform te werk gaat in de bemiddeling tussen investeerders en ondernemers in het MKB. Capital Circle biedt ondernemers de kans te groeien door financieringen met transparante voorwaarden. Investeerders biedt Capital Circle de kans om te investeren tegen een mooi rendement en met beperkt risico. 

Egbert Berkhoff (directeur NNEK) praat u bij over de gevolgen van de lage spaarrente en terugtrekkende overheid. Want kunt u daardoor nog voldoende vermogen opbouwen voor uw pensioen? Of de studie van uw kind(eren)? Ook gaat hij in op 'Behavioural Finance'. Een wetenschap die inzicht geeft in waarom u bepaalde financiële keuzes maakt. geeft u tips waarmee u de juiste keuzes maakt. In zijn infotainment presentatie brengt hij de nogal 'taaie' stof over financiën op een vermakelijke manier over. 

Details evenement 

• Datum: maandag 22 januari 2018 

• Locatie: Capital Circle

• Adres: Westblaak 100, Rotterdam

• Parkeergarage: Apcoa in Hartmanssstraat 35. U ontvangt een uitrijkaart.

• Ontvangst: 19.30 uur

• Presentatie: 20.00 - 21.45 uur

• Borrel en napraten: 21.45 uur


Aanmelden

Kent u mensen die hier ook graag bij aanwezig willen zijn? Ze zijn van harte welkom.  

U kunt zich aanmelden via deze link. 
Investeer vandaag!

Investeren