Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
48 uur voor plaatsing project is het Memorandum beschikbaar

48 uur voor plaatsing project is het Memorandum beschikbaar

Geplaatst op door

In juli verscheen van de hand van de AFM de evaluatie crowdfundingvoorschriften. In de rapportage worden de belangrijkste bevindingen uit twee consumentenonderzoeken beschreven die de AFM heeft verricht. Consumentenonderzoek helpt de AFM om haar toezicht te richten op de belangrijkste risico’s en om effectieve interventies te ontwikkelen. Ook investeerders van Capital Circle hebben aan dit onderzoek meegedaan, waarvoor dank!

De AFM spant zich in om de sector stap voor stap te begeleiden naar een volwassen markt. Op dit moment worden de voorschriften op een aantal punten aangescherpt. Er wordt een nieuw voorschrift geïntroduceerd, dat luidt dat projectinformatie 48 uur vóór openstelling van de inschrijving op het platform beschikbaar moet zijn. Dit verlengt de beslistijd in een markt van schaarste. Capital Circle stelde het Memorandum van haar projecten al 24 uur van te voren beschikbaar ter inzage, maar heeft ook met onmiddellijke ingang het 48-uurs voorschrift ingesteld. De 24-uurs wachttijd nadat de investering is gedaan blijft ongewijzigd.

Capital Circle conformeert zich graag aan de AFM op dit terrein. Dat is immers in het belang van iedereen die zich in de crowdfundingmarkt begeeft.


Investeer vandaag!

Investeren