Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Personal Fitness Schoonhoven geopend

Personal Fitness Schoonhoven geopend

Geplaatst op door

In juni is de 27e studio van Personal Fitness Nederland geopend in Schoonhoven. Eigenaar Erwin Lagcher zoekt volop de publiciteit om ruchtbaarheid te geven aan zijn spiksplinternieuwe studio bij de bewoners van de Krimpenerwaard. In de streekkrant "IJssel en Lekstreek"lezen we dat hij met zijn studio wil bijdragen aan de gezondheid en fitheid van de inwoners van Schoonhoven en omstreken. Partner Marianne werkt mee als voedingsconsulente. Tijdens hun trainingen draait het niet alleen om het krijgen van een betere conditie, een gezondere levensstijl en een geschikt voedingssysteem. Zij leren de klanten ook om te gaan met hun emoties, werken aan meer zelfvertrouwen kunnen ook bijdragen aan het voorkomen van een burn-out. Capital Circle wenst Erwin heel veel succes met zijn studio!

Investeer vandaag!

Investeren