Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Papa John's in samenwerking met Capital Circle

Papa John's in samenwerking met Capital Circle

Geplaatst op door

Papa John's verovert de Europese markt. De op één na grootste pizzaketen ter wereld zal aankomende zeven jaar alleen al in Nederland honderd afhaal- en bezorgrestaurants openen. Met een duidelijke plan en strategie zal Papa John's, net als in de UK en Amerika een gevestigde naam worden. 

Op dit moment zijn we bezig om de tiende Nederlandse vestiging te financieren. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat Nederland een reusachtige bezorgmarkt heeft, die nog lang niet verzadigd is. “De economie in Nederland doet het goed en er waren slechts twee grote spelers op de markt actief. Dat is niet te vergelijken met de situatie in de UK en Amerika, waar veel meer aanbieders zijn”, aldus franchisegever.  

De pizza's van Papa John's hebben de beste ingrediënten, doordat de supply chain in vijftig landen de mogelijkheid biedt om de beste ingrediënten te vinden en te gebruiken. Hierdoor is Papa John's de snelst groeiende pizzaketen wereldwijd. De negen geopende Nederlandse vestigingen in tien maanden, geeft ook in Nederland een veelbelovende start aan. De snelle groei in Nederland moet resulteren in honderd afhaal- en bezorgrestaurants binnen zeven jaar. Om deze groei te bewerkstelligen heeft Papa John's met Capital Circle een arrangement afgesproken.

Het arrangement
Capital Circle hanteert een strenge selectie. In het arrangement is bepaald dat franchisenemers enkel onder volgende voorwaarden door Capital Circle worden geaccepteerd: 

  • De franchisenemer dient voldoende eigen vermogen in te brengen van minimaal 25%. 
  • Het project dient een onderbouwde prognose en kloppende begroting te bevatten, met daarin een onafhankelijk vestigingsplaats onderzoek.
  • Voldoende zekerheid; De franchisegever Papa John's geeft een terugkoopverklaring af van €60.000 gedurende de lening. Gedurende de looptijd heeft u dus steeds meer zekerheid, doordat de boekwaarde van de hoofdsom afneemt. 


Wil u meer lezen over het project Papa John's Rotterdam of wil u investeren, klik dan hier. 

Investeer vandaag!

Investeren