Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Maak kennis met: Monisha Ramadhin, account manager

Maak kennis met: Monisha Ramadhin, account manager

Geplaatst op door

Monisha Ramadhin is sinds 2015 actief bij Capital Circle. Ze is account manager en houdt zich bezig met sales en de intake van ondernemers die met ons in zee gaan.


NaamMonisha Ramadhin Msc (25)
OpleidingCriminologie (Rechten)
FunctieAccount manager
Bij Capital Circle sindsSeptember 2015
Houdt vanMotorrijden, reizen, lekker eten, en met familie en vrienden zijn


Monisha Ramadhin is account manager en gaat vanuit sales-perspectief langs bij prospecten om hen over ons financieringsplatform te informeren. Vanuit haar rechtenstudie, waarin ze afgestudeerd is, heeft ze de nodige vaardigheden en kennis om met overeenkomsten te werken. Haar communicatietalent heeft ze kunnen ontwikkelen als account manager bij een ander bedrijf. 

Monisha doet behalve sales ook de intake van nieuwe klanten, waarbij ze samen met hen alle documenten verzamelt en ondertekent. “En zodra de financiering rond is, breng ik de administratie tot een goed einde.” 

Spaarpotje

Het laat zich raden dat ze overtuigd is van de sterkte van ons online financieringsplatform Capital Circle. Die sterkte verklaart ze overigens niet enkel door wat we doen, maar ook door wie we zijn. “Achter ons bedrijf staan ondernemers die ervaring hebben met bedrijven groot te brengen”, legt Monisha uit. “En elk van onze ervaren collega's voegt iets belangrijks toe aan Capital Circle. Bovendien hebben we een spaarpotje, waardoor we onze policy kunnen aanhouden en niet zomaar projecten moeten aannemen.”

Uniek

Natuurlijk is Capital Circle vooral onderscheidend in wat het doet. “Solide projecten met zekerheden, dat is typerend voor ons”, aldus de account manager. “Andere platformen hebben meer risicovolle projecten. Bovendien gebruiken wij een Credit Reform-rating, als enige in Nederland. Ook ons systeem van onderbieden is uniek: is een project volgestort, dan kunnen investeerders nog altijd mee instappen, maar wel aan een lager rendement.”

Investeer vandaag!

Investeren