Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Directeur Coert Coomans opnieuw te gast in 'Business Class'

Directeur Coert Coomans opnieuw te gast in 'Business Class'

Geplaatst op door

Onze directeur Coert Coomans was afgelopen zondag opnieuw te zien in het RTL 7-programma 'Business Class'. Daar gaf hij toelichting bij ons online financieringsplatform, maar ook bij onze recentste projecten.

Onze directeur Coert Coomans praatte met gastheer Harry Mens over ons online financieringsplatform en wat wij voor MKB’s kunnen betekenen. Interessantere rentes en snelle doorlooptijden maken van Capital Circle een belangrijke concurrent voor de banken. Ook de rating van de projecten door Creditreform, een Duits ratingagentschap dat erkend is door de ECB, kwam aan bod.

Subway en Jamin

Extra aandacht ging er naar onze nieuwste projecten: Subway Wageningen en Jamin Amstelveen. Beide projecten gingen vorige week online en kenden een goede start. Het Subway-filiaal is na enkele dagen al voor 16% gefinancierd, de Jamin-winkel voor 5%.

Directeur Coert Coomans lichtte in het RTL 7-programma de zekerheden van beide projecten toe, zoals een persoonlijke borgstelling en een terugkoopverklaring.

Toekomst

Er ging ook aandacht naar toekomstige projecten, zoals Cuts & Colours. De nieuwe kapperszaak financiert al zeker twee winkels via Capital Circle, waarvan eentje weldra online zal komen. De ondernemer achter de keten, René Minnee, stampte eerder al een kappersketen uit de grond met meer dan 50 filialen. Samen met z’n zoon Jasper is hij nu de drijvende kracht achter deze gloednieuwe, vernieuwende formule.

Bekijk het interview op de website van 'Business Class'.

Investeer vandaag!

Investeren