Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Arrangement getekend met Bailine

Arrangement getekend met Bailine

Geplaatst op door

Capital Circle heeft een arrangement getekend met een nieuwe partner: Bailine. De franchiseorganisatie biedt een totaal concept voor een gezonde levensstijl en zoekt financiering voor een nieuw filiaal.

Bailine is een franchiseorganisatie die zich richt op een gezonde levensstijl, beweging en het welzijn van de vrouw. Bailine komt uit Noorwegen en is na 45 jaar uitgegroeid tot een wereldwijde keten. De organisatie maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd systeem voor spiersimulatie, figuurcorrectie, natuurlijke facelift en pijnbestrijding en biedt een persoonlijk gezonde levensstijl analyse.

Arrangement

Capital Circle is verheugd met het getekende arrangement – de afgesproken qualifiers waaraan franchisenemers moeten voldoen – met Bailine Nederland en verwelkomt de sterke franchiseketen op ons online financieringsplatform.

Met het getekende arrangement kan de keten meteen op zoek naar ondernemers; een zoektocht die ze heel serieus neemt. “De rol van de ondernemer is voor ons extreem belangrijk”, zegt Ellen Vink (foto), eigenaar van Bailine Nederland. “We screenen alle kandidaten heel grondig alvorens we met iemand aan de slag gaan.”

De lening voor het nieuwe filiaal van Bailine zal openen op 7% rente met een looptijd van slechts 3 jaar.

Investeer vandaag!

Investeren