Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Capital Circle Experience groot succes

Capital Circle Experience groot succes

Geplaatst op door

Afgelopen vrijdag 18 November 2016 was het zover, de eerste editie van Capital Circle Experience vond plaats in Van der Valk De Witte Bergen. Met interessante sprekers, een volle zaal, een prachtige locatie en een gezellige sfeer kijken wij met trots terug op een geslaagde middag.

De Capital Circle Experience is een jaarlijks terugkerend event. Het event waar onze investeerders en geïnteresseerden persoonlijk kennis kunnen maken met ons en onze klanten, een netwerkdag waar al onze relaties samen komen. De middag van 18 november bestond uit 5 verschillende presentaties met betrekking tot crowdfunding en een borrel waar aan de aanwezige specialisten vragen gesteld konden worden. In het onderstaande filmpje wordt een impressie van de middag weergegeven:Coert Coomans, oprichter van Capital Circle, beet het spits af. Coert heeft de mensen achter Capital Circle en de klanten van Capital Circle voorgesteld, zodat een ieder niet alleen online maar ook offline met elkaar kennis kan maken. De gefinancierde en aankomende projecten van Capital Circle en de filosofie achter het financieringsplatform zijn besproken. Capital Circle werkt alleen met financieel goed onderbouwde projecten die altijd zekerheden bieden. Eén van de projecten die in aantocht is werd door Coert aangehaald, namelijk de franchisetak van SNS waar wij heel trots op zijn.

Als tweede vertelde Bastiaan Bloemink over het traject van Capital Circle voor het verkrijgen van een vergunning bij de AFM om een beleggingsonderneming te worden. Capital Circle heeft op dit moment een ontheffing van de AFM en mag hiermee enkel bemiddelen in opvorderbare gelden. Met een beleggingsonderneming sta je onder een zwaarder regime bij de AFM en dien je aan meer eisen te voldoen, hierdoor weet een investeerder dat hij of zij bij dit platform veilig zit.

Als derde was Maarten Steinkamp, General Manager van Jamin, aan het woord. Maarten heeft uitgelegd hoe Jamin met Capital Circle samenwerkt en wat dit voor hen betekent. Jamin heeft hun concept veranderd met betere, unieke producten, aangepaste winkels en een verbeterde communicatie naar hun jonge doelgroep. Met behulp van een goed arrangement met Capital Circle heeft Jamin via Capital Circle meer dan 900.000 euro opgehaald uit de markt voor vestigingen met het nieuwe concept. Zelf staat Jamin voor 680.000 euro garant voor deze leningen.

Als vierde sprak Sonja Feenstra-Bruins, een investeerder van Capital Circle die in veel projecten investeert. Een belangrijke reden voor haar om voor Capital Circle te kiezen is dat zij hier dezelfde rentes ziet langskomen als bij andere platforms, maar dan met meer zekerheden.

Tot slot gaf Annemarie van Gaal haar visie op crowdfunding. Zij haalde een aantal voorbeelden aan uit haar verleden en heeft haar ervaringen met ondernemen gedeeld met ons. Als ondernemer en investeerders is Annemarie een enorme fan van crowdfunding. Zowel met geld als met kennis kan de crowd ondernemers verder helpen. De crowd weet immers meer dan een ondernemer zelf, alleen zullen weinig ondernemers dit zelf toegeven.

Na de presentatie was er tijd voor een borrel waar de gasten de gelegenheid hadden om vragen te stellen aan de aanwezige specialisten. Zoals wij meegaven aan de aanwezigen en mee willen geven aan u, houdt Capital Circle goed in de gaten. Nieuwe projecten met solide bedrijven zullen binnenkort verschijnen op ons platform.

Kon u niet aanwezig bij het investeerdersevent van 2016, dan kunt u zich altijd aanmelden voor één van onze investeerdersavonden bij ons op kantoor of elders in het land. De eerstvolgende investeerdersavond vindt plaats op 15 december bij ons op kantoor in Rotterdam. Aanmelden voor deze avond kan via: info@capitalcircle.nl.

Investeer vandaag!

Investeren