Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Capital Circle Experience

Capital Circle Experience

Geplaatst op door

Op vrijdag 18 november organiseert Capital Circle vanaf 15:00 het investeringsevent van het jaar.

Een van de gastsprekers deze middag zal Annemarie van Gaal zijn. Annemarie is bekend van onder andere televisieprogramma’s Dragon’s Den en Een Dubbeltje Op Zijn Kant, haar wekelijkse column in De Telegraaf en haar visie op investeren en crowdfunding. 

Uiteraard zijn alle mensen betrokken bij Capital Circle aanwezig op deze middag. Naast het bestuur en de medewerkers van Capital Circle is tevens het bestuur van de Stichting Derdengelden aanwezig. Ook zijn Wies Leenders van OptiVolt en Maarten Steinkamp van Jamin vertegenwoordigd en beschikbaar voor vragen. 

Onze directeur Coert Coomans zal het afgelopen jaar doornemen en vertellen over de toekomst en toekomstige projecten van Capital Circle. Daarnaast zal Sonja Feenstra-Bruins van Women Invest vertellen over haar ervaringen als investeerder op ons platform. 

Kortom een leuk programma met uiteraard een gezellige afsluitende borrel waarop er volop ruimte is voor vragen aan ons of andere betrokkenen.

Investeer vandaag!

Investeren