Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Aanstaande zondag 6 november is Capital Circle wederom te gast bij Business Class

Aanstaande zondag 6 november is Capital Circle wederom te gast bij Business Class

Geplaatst op door

Komende zondag schuift Coert Coomans, mede-oprichter van Capital Circle, opnieuw aan bij Harry Mens in het programma Business Class, het tv-programma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met zijn gasten.  

In deze uitzending vertelt Coert Coomans over nieuwe projecten en het komende investeerdersevenement met Annemarie van Gaal. Capital Circle biedt u de mogelijkheid om rechtstreeks geld te lenen aan ondernemingen zonder tussenkomst van een bank. De leningen waarin u deel kunt nemen, kenmerken zich door een laag risicoprofiel en kunnen een alternatief zijn voor obligaties, deposito’s of vastgoedcertificaten.  

Capital Circle streeft naar een hechte band met haar investeerders. In deze aflevering laten wij u kennis maken met een aantal van hen. Wij nodigen u graag uit om ook kennis te maken met ons op ons jaarlijks terugkerend evenement “Capital Circle Experience”, 18 november in Van der Valk Hotel Restaurant Hilversum De Witte Bergen met een aantal interessante sprekers, waaronder Annemarie van Gaal. 

 
Kijk aanstaande zondag 6 november om 10.30 naar Business Class op RTL 7.   

Klik hier om u aan te melden voor ons evenement op 18 november.Investeer vandaag!

Investeren