Hulp nodig? Neem contact op en wij helpen u graag verder.
Jamin-franchise succesvol gefinancieerd via Capital Circle

Jamin-franchise succesvol gefinancieerd via Capital Circle

Geplaatst op door

Een van de eerste succesvol gefinancierde projecten van Capital Circle is een Jamin filiaal in Apeldoorn. Van het benodigd bedrag van € 100.000 is 70% middels crowdfunding gefinancierd.

Kees Hermans, directeur van Jamin Retail, liet in het branche vakblad FranchisePlus weten verheugd te zijn over dit succes: "Dat we al 130 jaar bestaan en bekendste snoepwinkel van Nederland zijn, helpt natuurlijk enorm. Maar het is echt een doorbraak in de markt.” 

Hermans is enthousiast over deze opkomende financieringsmogelijkheid. “Nog niet eerder wist een franchiseformule in ons land met investeringen van particulieren een nieuwe winkel te openen. Voor potentiële franchisenemers is het nog steeds heel lastig financiering te krijgen bij de banken. En als er al mogelijke interesse aan die kant is, dan is de doorlooptijd van zo'n aanvraag al snel drie maanden. Veel te lang natuurlijk. Daar wachten huurbazen niet op.” 

Lees meer op de website's van FranchisePlus en Metro.

Investeer vandaag!

Investeren